GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

Ovation

Responsive Image

Logo Ovation

Visionäärin menestystarina.


Yli viisikymmentä vuotta sitten Charles Kaman lanseerasi ideansa modernista kitarasta maailmanmarkkinoille. Kunnianhimoisena kitaristina hän toteutti unelmansa ja perusti oman, erilaisen kitarayhtiön - Ovation Guitars. Yhtäältä hän inspiroitui perinteisistä standardeista, toisaalta hän oli ilmeisen avoin uusille teknologioille helikopterien kehittäjänä ja valmistajana.


Kaman uskalsi lähestyä kitaran valmistusta tavalla, joka polarisoi ihmisiä tähän päivään asti. Erityinen kuitu-muovikomposiitti (Lyrachord®) yhdistettynä paraboliseen rungon muotoon (Roundback®) olivat ainesosat täysin uuteen äänikokemukseen tuolloin jo runsaalla akustisten kitaroiden markkinoilla.


Lopullisen läpimurron teki mahdolliseksi Ovation-kitaran elektroakustinen versio.


Myös tässä Kamanin kokemus ilmailu- ja avaruusteollisuudesta oli uraauurtava kehitystyölle, joka päättyi ensimmäiseen pietsosähköiseen mikrofoniin (pickup). Tämä mahdollisti akustisten kitaristien pysymisen läsnä täydessä bändiympäristössä tai solistien esiintymisen suurissakin ulkoilmatapahtumissa soundista tinkimättä.


Tämä ainutlaatuinen soundi yhdistettynä sähkökitaran soittomukavuuteen tekee Ovationista 'must-have' soittimen kitaristeille niin klubeilla kuin stadioneillakin.

Kategoria

Instrumentit

Instrumentit

Pussit ja kotelot

Pussit ja kotelot

Kielet

Kielet

Tarvikkeet

Tarvikkeet

Instrumentit

Instrumentit

Pussit ja kotelot

Pussit ja kotelot

Kielet

Kielet

Tarvikkeet

Tarvikkeet

Sarjat

Celebrity

Celebrity

Pro Series

Pro Series

Celebrity

Celebrity

Pro Series

Pro Series

Celebrity

Celebrity-sarja on pääsylippu Ovationin maailmaan. Täältä jokainen löytää oman, alkuperäisen Roundback® -kitaransa houkuttelevaan hintaan.


Jo akustinen soundi on itsessään vakuuttava, sillä tämän linjan soittimissa on pääosin kokopuinen kuusi- tai seetrikansi, jotka on tuettu alapuolelta 'Scalloped Quartersawn X-Bracing" - ristikkäisellä, lovetulla puurakenteella - optimaalista äänentuotantoa varten.


Kaikissa Ovation Celebrity -sarjan kitaroissa on Nato-kaula, ja mallista riippuen niitä on saatavana Mid-Depth (keskisyvällä) tai Super Shallow (erittäin ohuella) Lyrachord®-rungolla.


Sähköakustinen signaalinkäsittely alkaa kitaran tallassa olevalla Ovation Slimline Pickup -mikrofonilla, joka - kuten nimestä voi päätellä - erottuu edukseen ohuen muotoilunsa ansiosta. Pietsokiteiden painepistettä nostetaan hammastetun tallan kautta, mikä edistää erityisen tasaista ääntä. Ennen kuin signaali lähtee kitarasta, se viimeistellään Ovation OP4BT -esivahvistimella, jossa on 3-kaistainen EQ ja sisäänrakennettu viritysmittari.


Celebrity-sarjan instrumentit on jaettu linjoihin Traditional ja Elite, jotka eroavat käytettyjen ääniaukkojen tyypeistä (Center Soundhole, keskitetty kaikuaukko tai Multi Soundholes, moniaukkoinen). Lisäys Plus ilmaisee kitaroita, joiden kannet on päivitetty erikoispuilla.


Äänenlaadun viimeistelemiseksi kaikki Celebrity-kitarat on, mallista riippuen, varustettu tehtaalla laadukkailla Adamas- tai Hannabach-kielillä.

Celebrity Series

All
Celebrity Series

Elite

Elite

Traditional

Traditional

Elite Plus

Elite Plus

Traditional Plus

Traditional Plus

Takaisin
Seuraava

All
Celebrity Series

Elite

Elite

Traditional

Traditional

Elite Plus

Elite Plus

Traditional Plus

Traditional Plus

Ovation Celebrity Elite -sarjan instrumentit ovat jotain erityistä, niin silmille kuin korvillekin.

Niissä on Ovationin tunnusomaiset Multi Soundholes -aukot. Tämä innovatiivinen rakenne käyttää useita pieniä aukkoja kitaran yläosan reunassa, yhden keskitetyn kaikuaukon sijaan.

Tällä erikoisrakenteella on kaksi positiivista vaikutusta: ensinnäkin, se lisää käytettävissä olevaa värähtelypintaakannen keskellä, ja toiseksi, ääni tulee paljon lähemmäksi soittajan korvaa.

Lisäksi Multi Soundholes –aukot ovat visuaalisesti rikastuttavia ja ovat taattu katseenvangitsija lavalla.

Tuotteet

Ovation Celebrity Traditional –mallit ovat – varsin perinteisesti – varustettu keskitetyllä kaikuaukolla, center soundhole. Tämä on myös olennainen ero Celebrity Elite -malleihin, jotka luottavat Ovationille tyypillisiin reunoille sijoitettuihin Multi Soundholes –aukkoihin.

Oikea valinta kaikille niille, jotka haluavat sekä perinteisen ulkonäön, että aidon Ovation roundback-kitaran ominaissoundin.

Tuotteet

Ovation Celebrity Elite Plus –mallit ovat erityisiä kaikin tavoin.

Kirjaimellinen plussa on kannet, jotka on valmistettu visuaalisesti houkuttelevista puista, kuten spalted/flamed/quilted vaahtera tai koa.

Lisäksi, ne on varustettu Ovationille tunnusomaisilla Multi Soundhole -aukoilla. Tämä innovatiivinen rakenne käyttää useita pieniä aukkoja kitaran yläosan reunassa, yhden keskitetyn kaikuaukon sijaan.

Tällä erikoisrakenteella on kaksi positiivista vaikutusta: ensinnäkin, se lisää käytettävissä olevaa värähtelypintaakannen keskellä, ja toiseksi, ääni tulee paljon lähemmäksi soittajan korvaa.

Multi Soundholes, yhdistettynä erikoisiin kansipuihin, rikastuttavat visuaalisesti ja ovat taattu katseenvangitsijalavalla.

Tuotteet

Celebrity Traditional Plus –mallien kirjaimellinen plussa on kannet, jotka on valmistettu visuaalisesti houkuttelevista puista, kuten spalted/flamed/quilted vaahtera tai koa.

Kaikki kitarat ovat – varsin perinteisesti – varustettu keskitetyllä kaikuaukolla, center soundhole. Tämä on myös olennainen ero Celebrity Elite -malleihin, jotka luottavat Ovationille tyypillisiin reunoille sijoitettuihin Multi Soundhole -aukkoihin.

Oikea valinta kaikille niille, jotka haluavat sekä perinteisen ulkonäön, että aidon Ovation roundback-kitaran ominaissoundin.

Tuotteet

Pro Series

Omassa luokassaan.


Poikkeukselliset ominaisuudet, erinomaiset soundit ja tasaisen korkea laatu ovat Ovation Pro-sarjan perusresepti.


Viimeisten viiden vuosikymmenen aikana Ovation on tehnyt itselleen mainetta uraauurtavalla kehityksellä ja moderneilla muotoiluilla, erityisesti edistyneiden ja ammattimuusikoiden keskuudessa. Legendaariset maailmantähdet ovat vannoneet amerikkalaisen huippuvalmistajan soittimien nimeen jo vuosikymmeniä, joten mallinimet, kuten Balladeer, Legend ja Elite, ovat vaikuttaneet merkittävästi Ovation-brändin tunnettuvuuteen tähän päivään asti. Kaikki nämä historialliset mallit erityisominaisuuksineen on yhdistetty Pro-sarjaan ja muodostavat edelleen Ovation-kitaroiden ydinvalikoiman.

Pro Series Series

All
Pro Series Series

Balladeer

Balladeer

Legend

Legend

Elite

Elite

Ultra

Ultra

Takaisin
Seuraava

All
Pro Series Series

Balladeer

Balladeer

Legend

Legend

Elite

Elite

Ultra

Ultra

Korkea standardi.

Ovation® Balladeer –sarja on ihanteellinen kaikille niille, jotka etsivät työkalua lavalle ja studioon keskihintaisesta luokasta, mutta eivät halua tinkiä viettelevästä ulkonäöstä ja hienostuneista teknisistä ominaisuuksista.

Soittimien houkutteleva akustinen soundi johtuu niiden kokopuisesta kuusikannesta (A-luokiteltu), jonka alapuolella on scalloped X-bracing, lovettu X-tukirimoitus – ristikkäin ladottu puurakenne. Kaikissa tämän sarjan malleissa oncenter soundhole, eli kitaran kannen keskellä oleva kaikuaukko, jota kehystää hienostunut Pearl Oak Leaf -rosetti. 

Yhtä hienostuneita ‘dot’/timantti-koristeupotuksia löytyy viisiosaisesta mahonki/vaahtera-kaulasta, joka on rakenteeltaan erityisen vakaa ja vääntöä kestävä.

Deep Contour Lyrachord® -runko kevyemmässä GS-versiossa lisää volyymia ja helpottaa käsittelyä.

Mutta mitä olisi Ovation ilman tyypillistä elektroakustista ääntä vahvistimen tai PA:n kautta? 
Erittäin suurilla pietsokiteillä varustettu OCP1K-pickup (mikki) poimii värähtelyt, ei vain kielistä, vaan myös kannesta.
Signaalin jatkokäsittelyyn käytetään tässä mallisarjassa OP-Pro-esivahvistinta.

Kitarat toimitetaan ilman koteloa. Suosittelemme Ovation 8158K-0 ABS -koteloa kaikille, jotka haluavat ottaa tämän instrumentin mukaan kiertueelle.

Tuotteet

Yksi tämän kitarasarjan monista tarinoista kertoo, kuinka Linda McCartney halusi saada aviomiehelleen Paulille Ovation-kitaran jouluksi, koska se oli hänen mielestään niin upea. Lopulta joulukuusen alle päätyi Ovation Legend… vasenkätisenä versiona, tietysti. 

Kun Ovation kehitti Legend-sarjaa, he etsivät erityistä äänikonseptia, jonka avulla kitarat eivät menettäisi energiaa millään taajuusalueella. Täydet bassot, selkeät korkeat äänet ja voimakas keskialue. 

Harmoninen runko – viritetty runko
Kuten kaikissa Ovation-kitaroissa, käsin valittu puinen kansi on asennettu Lyrachord®-koppaan. Koska Lyrachord® resonoi tarkasti määritellyllä taajuudella, kansi voitiin suunnitella värähtelemään täydentävällä taajuudella. Tuloksena on "viritetty" kitaran runko, joka tuottaa täyteläisen, pehmeän äänen.

A:sta X:ään.
Useimmat korkealaatuiset Ovation-kitarat käyttävät ristijäykistystä, joka tunnetaan nimellä "X-bracing", vakauttaakseen kantta. Materiaalin värähtelykyvyn parempaan tukemiseen, Ovation Legend -sarjan vahvikkeet on sijoitettu A-muotoon puun syitä pitkin. Tämä "A-Bracing"-vahvistus parantaa merkittävästi resonanssia keski- ja bassoalueella ja edistää tasapainoista ääntä kaikilla taajuuksilla.


Ovation Legend – it’s one of a kind.

Tuotteet

Ovation Elite –mallit ovat erityisiä, sekä silmille että korville.

Ne luopuvat klassisesta kaikuaukosta kannen yläosan keskellä ja sen sijaan ottavat käyttöön useita pienempiä aukkoja kitaran yläreunassa, nimeltään Multi Soundholes. Tällä erikoisrakenteella on kaksi positiivista vaikutusta: ensinnäkin, se lisää käytettävissä olevaa värähtelypintaa kannen keskellä, ja toiseksi, ääni tulee paljon lähemmäksi soittajan korvaa.

Visuaalisesti, Multi Soundhole –aukot ovat ainutlaatuisia jo sinällään. Jotkut mallit on lisäksi koristeltu tyylikkäillä epoleteilla. Takuuvarma katseenvangitsija kaikilla lavoilla.

Toinen näiden soittimien houkuttelevan akustisen soundin tekijä on niiden korkealaatuiset A-luokan puusta valmistetut kuusikannet.

Mutta mitä olisi Ovation ilman tyypillistä elektroakustista ääntä vahvistimen tai PA:n kautta?
Erittäin suurilla pietsokiteillä varustettu OCP1K-pickup (mikki) poimii värähtelyt, ei vain kielistä, vaan myös kannesta.
Signaalin jatkokäsittelyyn käytetään tässä mallisarjassa OP-Pro-esivahvistinta.

Elite TX –sarjan soittimet ovat erityisen ainutlaatuisia, eikä ole sattumaa, että ne ovat erittäin suosittuja rock- ja metalliskenessä. Ne, jotka ovat tottuneet soittamaan sähkökitaralla, hyötyvät valtavasti ominaisuuksista, kuten vaahterakaula, joka ei ainoastaan tarkoista nopeaa vastetta ja hyvää sustainia, vaan on myös varustettu litteällä kaulaprofiililla optimaaliseen soittotuntumaan.

Lisäbonuksena kaikki TX-mallit on viimeistelty kauniilla, tyylilajiin sopivalla Black Textured -viimeistelyllä.

Elite TX –sarjaan kuuluu kitaroita eri rungon syvyyksillä ja mensuureilla. Niiden joukossa on sekä 6- että 12-kielisiä malleja sekä 4-kielinen basso. 

Kitarat toimitetaan ilman koteloa. Niille, jotka haluavat viedä instrumenttinsa kiertueelle, suosittelemme Ovation 8158K-0 ABS –koteloa Deep Contour ja Mid Depth -malleille, Ovation 8117K-0 ABS –koteloa Super Shallow –malleille ja bassolle Ovation MC-4 -koteloa.

Tuotteet

Vuosina 1983-1994 Ovation Ultra -malleja valmistettiin soololovella (Cutaway) ja ilman (non-Cutaway), useissa eri väreissä, viimeistelyissä ja runkosyvyyksissä. Tämän mallisarjan uusi painos on suunniteltu erityisesti laulaja-lauluntekijöille. Keskisyvän (Mid-Depth) / ilman soololovea (non-Cutaway) -rungon ansiosta kitara asettuu lähelle vartaloa ja tarjoaa siten mukavan soittotuntuman.

Uudelleen suunniteltu K-21CT-esivahvistin tarjoaa jäsennellyn perusäänen selkeällä keskialueella ja hyvällä kielten erottelulla. Tämän äänikonseptin ansiosta kitara ottaa paikkansa erinomaisesti myös vuorovaikutuksessa muiden instrumenttien kanssa ja on helposti tunnistettavissa bändin kokonaissoundista.

Ultra-kitaroiden OCP-2000-mikrofonissa käytetään toista Ovation-innovaatiota: Parannettu pietsomateriaalin koostumus, pietsoelementtien tarkempi sijoittelu ja uusi materiaalisekoitus, jossa on suurempi lasipitoisuus kielituessa, vähentävät kulumista ja varmistavat paremman värähtelyn siirtymisen pietsoelementteihin, mikä johtaa lisääntyneeseen ulostulotehoon.

Ultran puhtaasti akustinen ääni on myös vakuuttava. A-luokan kuusikannet tulevat Saksasta ja ovat lämpökäsiteltyjä, mikä simuloi noin 15 vuoden vuodenaikojen vaihtelua ja luo kypsän, tasapainoisen ja paljon soitetun kitarakannen soundin. Käytetty UV-lakka on erittäin ympäristöystävällistä, sillä se ei sisällä juuri lainkaan liuottimia ja se voidaan levittää erittäin ohuesti. Näin ohut viimeistely on huomattavasti vähemmän kannen värähtelyn esteenä, mikä puolestaan ​​parantaa ääntä kuuluvasti.

Kaikki Ultra-mallit toimitetaan vahvalla ja tyylikkäällä, 20 mm topatulla Soft Case-kotelolla.

Tuotteet

Pussit&Kotelot

OVATION on aina ollut tunnettu laajasta lisävarustevalikoimastaan.


Erikoissuunnitellut kotelot ja laukut sopivat täydellisesti Ovationin ominaiseen muotoon ja rakenteeseen. Valikoima sisältää eri hintaluokkia käytännöllisestä ja siististä keikkalaukusta lujatekoiseen ABS-materiaalista valmistettuun Deluxe-laukkuun.


Ovation-kitara on elinikäinen hankinta. Ovation-kotelot ja -laukut on tehty kulkemaan mukana ja suojaamaan sinua eliniän ajan.

Tuotteet

Adamas kieletWarning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gewamusic.com/httpdocs/gewamusic-com/website/views/scripts/gewamusic/brand.php on line 853

Tuotteet

Tarvikkeet

Jalot soittimet eivät ainoastaan ​​saa aikaan erinomaista soundia, vaan ovat myös aina visuaalinen kohokohta. Tämä pätee erityisesti OVATIONin jännittäviin ja innovatiivisiin malleihin.


Joten on enemmän kuin itsestään selvää jatkaa jaloa kokonaisuutta, siellä missä muusikot ja instrumentit liittyvät toisiinsa: kitarahihnassa.


Ovation Accessories -valikoima tarjoaa laadukkaita hihnoja eri ulkoasuissa, jotka sopivat kaikkiin kitaroihin ja jokaiseen makuun.

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
Ovation

Artists