GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

Applause

Responsive Image

Logo Applause

Applause by Ovation, edullinen Roundback meidän omalta merkiltä.


Ovation julkaisi Applause-brändin 1970-luvulla. Tavoitteena oli ja on tehdä Roundback-kitaroiden edut konkreettisiksi erityisen edullisessa hintaluokassa ilman, että joutuisi luopumaan kuuluisien isosiskojen erityispiirteistä.


Nykyisissä Applause by Ovation -sarjan malleissa on perinteisiä Ovation-ominaisuuksia perustana, kuten klassinen Lyrachord roundback -runko, ohut kaula mukavaan soittoon, upea fiilis, houkutteleva viimeistely ja ammattimainen pickup/esivahvistinjärjestelmä.


Globaalin brändin osaamista hämmästyttävän hyvällä hinnalla.

Sarjat

Jump

Jump

Heritage

Heritage

Jump

Jump

Heritage

Heritage

Jump

Jump Series eroaa muista Applause-kitaroista siinä, että siinä on perinteinen puinen akustisen kitaran runko, klassisen Lyrachord Roundback -rungon sijaan. Se on kehitetty uudelle kitaristisukupolvelle, joka haluaa ilmaista omaa yksilöllisyyttään instrumentillaan.

Tuotteet

Heritage

Applause Heritage-malleissa on pääosin valikoituja kuusi- tai seetrikansia. Tietysti niissä on perusversiossa klassiset Ovation-ominaisuudet, kuten klassinen Lyrachord roundback -runko, ohut kaula mukavan soitettavuuden takaamiseksi ja upea tuntuma.


Perinteisten akustisten kitaroiden lisäksi Applause Heritage -sarjaan kuuluu myös nailonkielisiä kitaroita ja bassoja, kaikki perinteisillä Ovation-viimeistelyillä.


Osana teknistä varustusta, 3-al. EQ:lla ja integroidulla virittimellä varustettu CE304T-esivahvistin tuottaa vakuuttavan hyvän elektroakustisen äänen ja täydentää näin kitaroiden kokonaisuutta täydellisesti.


Heritage-sarjan instrumentit on jaettu Traditional- ja Elite-linjoihin, jotka eroavat käytetyistä ääniaukoista (Center Soundhole tai Multi Soundholes).

Heritage Series

All
Heritage Series

Traditional

Traditional

Elite

Elite

All
Heritage Series

Traditional

Traditional

Elite

Elite

Applause Heritage Traditional –mallien kannet on valmistettu valikoiduista kuusi- tai seetripuusta.

"Traditional" viittaa kannen keskellä olevaan kaikuaukkoon, center soundhole. Tämä on myös olennainen ero Heritage Elite –malleihin, jotka luottavat Ovationille tyypillisiin yläreunassa oleviin Multi Soundhole –aukkoihin.

Oikea valinta kaikille niille, jotka haluavat sekä perinteisen ulkonäön, että aidon Ovation roundback-kitaran ominaissoundin.

Tuotteet

Applause Heritage Elite –mallien kannet on valmistettu valikoidusta kuusipuusta.
Kuten kaikki Elite-mallit, niissä on Ovationille tunnusomaiset Multi Soundhole -aukot. Tämä innovatiivinen rakenne käyttää useita pieniä aukkoja kitaran yläosan reunassa, yhden keskitetyn kaikuaukon sijaan.

Tällä erikoisrakenteella on kaksi positiivista vaikutusta: ensinnäkin, se lisää käytettävissä olevaa värähtelypintaa kannen keskellä, ja toiseksi, ääni tulee paljon lähemmäksi soittajan korvaa.

Lisäksi Multi Soundholes –aukot ovat visuaalisesti rikastuttavia ja ovat taattu katseenvangitsija lavalla. 

 

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
Applause