GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

Manuel Rodriguez

Responsive Image

Logo Manuel Rodriguez

Yli 115 vuoden ajan GUITARRAS MANUEL RODRÍGUEZ on valmistanut soittimia espanjalaisen kitaranvalmistuksen Madridin koulukunnan perinteiden mukaisesti .

Perheyritys perustettiin Madridissa vuonna 1905, mikä tekee siitä toiseksi vanhimman kitaranvalmistajan Pyreneiden eteläpuolella. Tämän päivän luthier Manuel Rodríguez III varttui Kaliforniassa ja Espanjassa ja on jo kolmas sukupolvi, joka harjoittaa ammattia. Manuelille luontainen kosmopoliittinen elämäntapa heijastuu jokaiseen soittimeen. Niiden ainutlaatuinen ulkonäkö ja erehtymätön soundi syntyvät perinteen ja modernin käsityötaidon, musiikin historian ja tulevaisuuden sekä rakentajien taiteellisuuden ja kokemuksen taitavasta yhdistämisestä.

"Elämme intohimolla kitarojemme kehitystä, jonka kautta olemme onnistuneet sukupolvelta toiselle kehittämään vuosisatoja vanhaa valmistustekniikkaa yhä enemmän." - Manuel Rodriguez III.

Yhteistyössä GEWA music:n kanssa Manuel Rodriguez on nyt suunnitellut kitarasarjansa kokonaan uudelleen ja asettanut selkeät laatuvaatimukset. Ei vähiten tästä syystä ECOLOGÍA, TRADICÍON, ACADEMIA, SUPERIOR ja MAGISTRAL valmistetaan hänen henkilökohtaisessa valvonnassaan Euroopassa. SIGNATURE LEGACY uniikkikappaleet tulevat suoraan Espanjasta, jossa mestari edelleen pyörittää omaa työpajaansa.

GUITARRAS MANUEL RODRÍGUEZ – Rich in sound, history and beauty since 1905.

Sarjat

Tesoro

Tesoro

Magistral

Magistral

Superior

Superior

Academia

Academia

Tradicion

Tradicion

Ecólogia

Ecólogia

Signature Legacy

Signature Legacy

Takaisin
Seuraava
Tesoro

Tesoro

Magistral

Magistral

Superior

Superior

Academia

Academia

Tradicion

Tradicion

Ecólogia

Ecólogia

Signature Legacy

Signature Legacy

Tesoro

Tesoro on Espanjaa ja tarkoittaa "aarre" ja sitä nämä kitarat todellakin ovat – käsintehtyjä täysin kokopuisia kitaroita, hienoimmista käsin valikoiduista puista, usein Manuel Rodríguezin yksityisestä varastosta. Tällä sarjalla Manuel Rodríguez esittelee Limited Editions -sarjan.

Tesoro-kitarat ovat mestarillisia yksilöitä ja niiden mukana tulee aina aitoustodistus. Jokainen rajoitettu painos tuotetaan vain kerran, ja kitaroiden määrä riippuu harvinaisten puiden saatavuudesta. Olitpa sitten keräilijä, muusikko tai joku, joka arvostaa hienosti muotoillun kitaran kauneutta ja ammattitaitoa, Tesoro-sarja tulee varmasti inspiroimaan ja kiehtomaan.

Tuotteet

Magistral

Manuel Rodríguez MAGISTRAL -sarja on kokonaan täyspuinen mallisarja, jossa on ainutlaatuisia ominaisuuksia ja erittäin houkutteleva hinta/laatusuhde.


Massiivipuun käytön lisäksi alkuperäinen espanjalainen kaulajalka-rakenne takaa myös nopean vasteen, optimaalisen äänenkehityksen, pitkäkestoisen soinnin ja maksimaalisen vakauden. Tässä kitararakenteen huipussa yksiosainen kaula ulottuu runkoon ja on suoraan liitetty sivuille, takaosaan ja kanteen. Tähän käytetty cedro-puu on erityisen kevyttä ja optimoi kitaran tasapainon.


Lisäksi Euroopassa käsintehdyissä kitaroissa on muitakin ominaisuuksia, jotka ovat varsin erikoisia tässä kohtuullisessa hintaluokassa. Näitä ovat eebenpuusta valmistettu vakauttava kaulaupotus, myöskin eebenpuusta valmistettu otelauta, öljytystä vintage-luusta käsin viilattu satula ja tallasulka sekä vesipohjainen ekologinen korkeakiiltoinen lakkapinta.


Kaikkien Manuel Rodríguezin 4/4-kitaroiden erikoisuutena on GEWA-käsituki, joka tarjoaa kaksi ratkaisevaa etua: Sen pyöristetty muoto takaa erityisen miellyttävän soittotuntuman ja antaa kannen soida vapaasti kauttaaltaan, kun oikea käsi ei demppaa kannen värähtelyä laskeutuessaan sen päälle.

Enemmän ääntä, enemmän mukavuutta.


Erikoissuunnittelunsa ansiosta innovatiivinen 12-aukkoinen Moreno-talla mahdollistaa aina kielten saman kosketuspaineen tallasulkaan. Toisin kuin tavallisessa 6-aukkoisessa tallassa, kielet voidaan kiinnittää tähän helpommin, nopeammin ja turvallisemmin. Kielten lipsumisvaara ja siitä johtuva kannen vaurioituminen vähenevät huomattavasti.


Saksassa valmistetut Hannabach 815HTC -kielet on asennettu tehtaalla ja viimeistelevät tämän sarjan äänenlaadun täydellisesti.

Tuotteet

Superior

Manuel Rodríguez SUPERIOR -sarja tarjoaa henkeäsalpaavia soittimia, joissa on poikkeuksellisen kaunissyinen runkopuu.


Näiden kitaroiden erinomaisuus ei suinkaan rajoitu niiden ulkonäköön.


Kaikissa malleissa on alkuperäinen espanjalainen kaulajalka, kitaranvalmistuksen aateliaa. Tällä erikoisrakenteella yhdestä kappaleesta koostuva kaula ulottuu runkoon ja on suoraan yhteydessä sivuihin, takaosaan ja kanteen. Tämä ei ainoastaan ​​takaa valtavaa vakautta, vaan myös optimaalisen värähtelyn välityksen, nopeamman vasteen ja pidemmän soinnin.

Espanjalaisen kitaran sydän.


Kaikki SUPERIOR-instrumentit ovat käsintehtyjä Euroopassa ja niissä on lisäominaisuuksia, jotka ovat aivan erityisiä tässä kohtuullisessa hintaluokassa. Näitä ovat mahonkinen kaula, jossa on eebenpuinen upotus takana vakauttamista varten, satula ja tallasulka, jotka on viilattu käsin öljytystä vintage-luusta, sekä vesipohjainen ekologinen korkeakiiltoinen viimeistely.


Erikoissuunnittelunsa ansiosta innovatiivinen 12-aukkoinen Moreno-talla mahdollistaa kielille aina saman kosketuspaineen tallasulkaan. Toisin kuin tavallisessa 6-aukkoisessa tallassa, kielet voidaan kiinnittää tähän helpommin, nopeammin ja turvallisemmin. Kielten luistamisvaara ja siitä johtuva kannen vaurioituminen vähenevät huomattavasti.


Kaikkien Manuel Rodríguezin 4/4-kitaroiden erikoisuutena on GEWA-käsituki, joka tarjoaa kaksi ratkaisevaa etua: Sen pyöristetty muoto takaa erityisen miellyttävän soittotuntuman ja antaa kannen soida vapaasti kauttaaltaan, kun oikea käsi ei demppaa kannen värähtelyä laskeutuessaan sen päälle.

Enemmän ääntä, enemmän mukavuutta.


Saksassa valmistetut Hannabach 815HTC -kielet on asennettu tehtaalla ja viimeistelevät tämän sarjan äänenlaadun täydellisesti.

Tuotteet

Academia

ACADEMIA on ensimmäinen sarja Manuel Rodríguez -kattauksessa, jossa on alkuperäinen espanjalainen kaulajalka, kitaranvalmistuksen aateliaa. Tällä erikoisrakenteella yhdestä kappaleesta koostuva kaula ulottuu runkoon ja on suoraan yhteydessä sivuihin, takaosaan ja kanteen. Tämä ei ainoastaan ​​takaa valtavaa vakautta, vaan myös optimaalisen värähtelyn välityksen, nopeamman vasteen ja pidemmän soinnin.

Espanjalaisen kitaran sydän.


ACADEMIA-sarjan neljä versiota, kaikki 4/4-koossa, eroavat kauniilla pinnoillaan sekä kannen ja sivujen materiaaleilla. Motto tässä on: katso, kuule ja koe mistä pidät eniten.


Kaikki ACADEMIA-instrumentit ovat käsintehtyjä Euroopassa ja niissä on lisäominaisuuksia, jotka ovat aivan erityisiä tässä kohtuullisessa hintaluokassa. Näitä ovat mahonkinen kaula ovangkol-otelaudalla, öljytystä vintage-luusta käsin viilattu satula ja tallasulka sekä vesipohjainen ekologinen korkeakiiltoinen viimeistely.


Kaikkien Manuel Rodríguezin 4/4-kitaroiden erikoisuutena on GEWA-käsituki, joka tarjoaa kaksi ratkaisevaa etua: Sen pyöristetty muoto takaa erityisen miellyttävän soittotuntuman ja antaa yläosan soida vapaasti kauttaaltaan, kun oikea käsi ei demppaa kannen värähtelyä laskeutuessaan sen päälle.

Enemmän ääntä, enemmän mukavuutta.


Saksassa valmistetut Hannabach 815HTC -kielet on asennettu tehtaalla ja viimeistelevät tämän sarjan äänenlaadun täydellisesti.

Tuotteet

Tradicion

Perinne ulkonäössä ja äänessä.


TRADICION-sarja yhdistää klassisen kitaran rakentamisen tyypillisiä piirteitä useissa suhteissa. Se alkaa materiaalien valinnalla: kanteen on käytetty kokopuista seetriä, kun taas pohja ja sivut on valmistettu mahongista. Tuloksena on perinteinen ilme, jota vesipohjainen ekologinen mattapinta korostaa miellyttävästi.


Soundiltaan Euroopassa käsintehdyt soittimet ovat kohtalaisesti viritetty ja suunniteltu tasapainoiseen soundiin. Tämän varmistaa mm. perinteinen kaularakenne lohenpyrstöliitoksella (dovetail), joka takaa hyvän vakauden lisäksi myös erittäin hyvän värinän siirtymisen.


Kaikkien Manuel Rodríguezin 4/4-kitaroiden erikoisuutena on GEWA-käsituki, joka tarjoaa kaksi ratkaisevaa etua: Sen pyöristetty muoto takaa erityisen miellyttävän soittotuntuman ja antaa kannen soida vapaasti kauttaaltaan, kun oikea käsi ei laskeudu kannen päälle vaimentamaan sen värähtelyä.

Enemmän ääntä, enemmän mukavuutta.


Saksassa valmistetut Hannabach 815HTC -kielet on asennettu tehtaalla ja täydentävät täydellisesti tämän sarjan äänikonseptia.


Manuel Rodríguez TRADICION -sarjan instrumentit ovat saatavilla kaikissa viidessä vakiokoossa pieneen 1/4 kitaraan asti.

Tuotteet

Ecólogia

Manuel Rodríguez ECOLOGÍA -sarja heijastelee isoisoisien eurooppalaisen kitaranvalmistuksen perinteitä. Tuolloin käytettiin vain lähimetsässä, suorastaan omalla kynnyksellä kasvavia ja saatavilla olevia soitinpuita. Vasta paljon myöhemmin kansainvälinen kauppa, trooppiset puut mukaanluettuna, syrjäytti vuosikymmenien aikana hyväksi havaitun kotimaisen puutavaran.


Sarjan ydin perustuu näihin vanhoihin perinteisiin ja on siksi ekologisesti ajan tasalla, eikä siinä ole käytetty yhtään trooppista puuta. Sen sijaan käytetään eurooppalaisia ​​puita, kuten kuusi, pähkinä, vaahtera ja akaasia. Lisäksi käytetään vain vesiohenteista ekologisia mattalakkoja. Tämä ekologisesti kestävä muotoilu erottaa ECOLOGÍA-sarjan selvästi muista kitaroista.


Soundiltaan Euroopassa käsintehdyt soittimet ovat kohtalaisesti viritetty ja suunniteltu tasapainoiseen soundiin. Tämän varmistaa mm. perinteinen kaularakenne lohenpyrstöliitoksella (dovetail), joka takaa hyvän vakauden lisäksi myös erittäin hyvän värähtelyn välityksen.


Kaikkien Manuel Rodríguezin 4/4-kitaroiden erikoisuutena on GEWA-käsituki, joka tarjoaa kaksi ratkaisevaa etua: Sen pyöristetty muoto takaa erityisen miellyttävän soittotuntuman ja antaa kannen värähdellä vapaasti kauttaaltaan, koska se estää oikean käden tuomaa demppausta, laskeutuessaan kannen päälle.

Enemmän soundia, enemmän mukavuutta.


Saksassa valmistetut Hannabach 815HTC -kielet on asennettu tehtaalla ja täydentävät täydellisesti tämän sarjan äänikonseptia.


Manuel Rodríguez ECOLOGÍA -sarjan instrumentit ovat saatavilla kaikissa viidessä vakiokoossa pieneen 1/4 kitaraan asti.

Tuotteet

Signature Legacy

Käsityön mestaruutta.


SIGNATURE LEGACY on Rodríguezin perheen vuosikymmenten kitaranrakennuksen kokemuksen huipentuma.


Luthier Manuel Rodriguez III rakentaa hienoja kitaroita 100 % käsin arvokkaista soitinpuista yksityisessä työpajassaan Iberian niemimaalla. Jotkut näistä puista ovat olleet suvussa sukupolvien ajan ja jotkut ovat jopa 50-vuotiaita.


Näillä hienoilla helmillä on kaikki ominaisuudet, jotka luonnehtivat mestarillista konserttikitaraa.


Jokainen kansi valitaan yksilöllisesti käsin.


Mikään muu kuin alkuperäinen espanjalainen kaularjalka-rakenne ei tule kysymykseen kevyen cedro-kaulan kohdalla. Tässä kitararakenteen huipussa yksiosainen kaula ulottuu runkoon ja on suoraan yhteydessä sivuihin, takaosaan ja kanteen. Tämä ei ainoastaan ​​takaa valtavaa vakautta, vaan myös optimaalisen värähtelyn välityksen, nopeamman vasteen ja pidemmän soinnin.


Näiden erinomaisten soittimien hienostunut eebenpuinen otelauta ja runko on varustettu ainutlaatuisilla koristeupotuksilla, yksilöllisellä kauneudella ja eleganssilla.


Äänen viimeistelyyn soitin voidaan varustaa yksilöllisesti korkealaatuisilla Hannabachin kieleillä, Made in Germany.


Kaikki kitarat toimitetaan luksuskotelossa.


Jokainen yksittäinen instrumentti on ainutlaatuinen mestarin käsityötä, joten näille ainutlaatuisille, luonnekkaille soittimille on aina odotettavissa useiden kuukausien odotusaika.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/gewamusic.com/httpdocs/gewamusic-com/website/views/scripts/gewamusic/brand.php on line 853

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
Manuel Rodriguez