GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

Caballero by MR

Responsive Image

Logo Caballero by MR

Caballero oli Manuel Rodríguezin isoisän nimi, tämän perinteisen valmistajan ensimmäinen luthier. Henkilö, joka aloitti kaiken.


Hänen kunniakseen oli tarkoitus luoda brändi, joka edustaa alkua (espanjaksi: principio). Musiikillisen kasvun alku, johdatus kitaransoiton maailmaan.

Ensimmäinen kosketus kitaroihin, joissa on sitä 'jotain' espanjalaista, ovat kevyitä ja tasapainoisia, inspiroivat soittoon nopealla vasteella.


Caballero by MR -kitarat on suunnitellut Manuel Rodríguez yhteistyössä saksalaisen GEWA-kehitysryhmän kanssa. Parhaan mahdollisen hinta/laatusuhteen saavuttamiseksi ne valmistetaan GEWA:n omissa tuotantolaitoksissa Aasiassa ja siksi ne ovat niin houkuttelevasti hinnoiteltuja ja silti niin vakuuttavia laadultaan.

Principio

Alku [esp. Principio] - kaikki kitaransoitajat tarvitsevat alussa hyvän mutta edullisen instrumentin.


Caballero by MR:n PRINCIPIO-instrumentit sopivat tähän täydellisesti, koska ne lupaavat aivan uskomattoman hinta/suorituskykysuhteen.

Tässä tapauksessa "hämmästyttävä" todellakin pätee, koska kitarat ovat tässä hintaluokassa erittäin hyvän kuuloisia, ovat erittäin kevyitä mutta silti erittäin kestäviä.

Tämä johtuu ensisijaisesti okoumé-puusta tehdystä kaulan erityisestä rakenteesta. Sen vahvistus kahdella höyhenkevyellä hiilitangolla varmistaa erityisen vakauden tällä herkällä alueella.


Kitaran runko on koottu perinteisen suunnittelun mukaan: kansi on tehty kokopuisesta kuusesta tai seetristä, selkä ja sivut sapellista. Vesipohjainen ekologinen mattapintainen viimeistely varmistaa miellyttävän tunteen ja myötävaikuttaa merkittävästi myös soittimien avoimeen soundiin, sillä avohuokoinen käsittely mahdollistaa puun värähtelyn paljon vapaammin.


Soittimien ulkoisia ominaisuuksia korostavat puinen ääniaukon mosaiikki-rosetti ja kullattu virityskoneisto.


Saksassa valmistetut Hannabach 600HT nylonkielet G3 Carbon-kielellä on asennettu tehtaalla valmiiksi ja täydentävät täydellisesti tämän sarjan äänikonseptia.


PRINCIPIO-sarjan puhtaasti akustisia malleja on saatavana neljässä vakiokoossa 4/4, 7/8, 3/4 ja 1/2.


On myös kaksi sähköakustista versiota.


Kokopuisella kuusikannella varustetussa versiossa on hieno, mattamusta avohuokoinen viimeistely. Hieman ohuemman rungon ansiosta kitara on paljon hallitumpi kierron suhteen, kun sitä soitetaan vahvistettuna.

Lisäksi siinä on hieman kapeampi 48mm satula . Tämä on erityisen hyödyllistä niille muusikoille, joilla on pienemmät kädet tai jotka vaihtavat teräskielisen kitaran nylonkitaraan silloin tällöin.


Mallissa, jossa on kokopuinen seetrikansi, on standardi 4/4-kokoinen satulan leveys ja korkeus, mutta se tarjoaa soololoven, joka helpottaa pääsyä korkeampiin säveliin.

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
Caballero by MR