GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

GEWA Made in Germany

Responsive Image

Logo GEWA Made in Germany

Kaiken ytimessä on laatu.


Jotta voimme täyttää tämän vaatimuksen milloin tahansa ja ilman kompromisseja, kehitämme ja valmistamme GEWA Made in Germany -kotelot itse. Saksassa. Saksin "Musiikkilaaksossa".


Ensisijaisesti ammattimuusikoille suunnattujen koteloidemme yläluokka on asiantuntijatiimiemme suunnittelema ja kehittämä ja pätevien asiantuntijoiden valmistama, paikallisesti. Meidän tapauksessamme valmistuksessamme yhdistyvät huippuluokan valmistusmenetelmät perinteiseen käsityötaitoon korkeimmalla tasolla.


Huolelliset materiaalivalinnat ja koteloidemme sananmukainen tuhoutumattomuus ovat tuottaneet meille vuosien varrella erinomaisen maineen aikakauden johtavien muusikoiden joukossa. GEWA-kotelo kulkee sinun ja instrumenttisi mukana läpi elämän. Riippumatta siitä, minne polkusi sinut vie, voit aina luottaa koteloihimme, koska myös instrumenttisi on meille tärkeä.

GEWA Made in Germany - perinteistä tulee nykypäivää.

Sarjat

Air

Air

Masterpieces de Luxe

Masterpieces de Luxe

Air

Air

Masterpieces de Luxe

Masterpieces de Luxe

Air

GEWA AIR -sarja sisältää parhaat ideat, kehitystyöt ja innovaatiot vuosikymmenten kokemuksesta koteloiden valmistuksesta. Jokainen kotelo on insinööritaiteen mestariteos ja samalla jalo design-esine.


Kolme olennaista kohtaa tekevät GEWA Air -kitarakotelosta niin ainutlaatuisen:

- Kuoren erityisluonne (GEWA Air Shell Technology).

- Se, että se sopii sekä akustiselle kitaralle että konserttikitaralle.

- Maailmanlaajuisesti ainutlaatuinen ja patentoitu kiinnitys GEWA:n kelluvalla systeemillä.


GEWA Air Shell Technology kuvaa tyylikkään ja korkeakiiltävän termoplastisen kotelon patentoitua rakennetta. Se takaa valtavan suuren murtolujuuden, koska iskut, kuten autoissakin, vaimenevat lievällä muodonmuutoksella. Tämän vakauden lisäksi erityinen valmistusprosessi varmistaa erittäin tehokkaan eristyksen lämpötilan vaihteluita ja säätä vastaan.


Monissa markkinoilla olevissa tuotteissa kitaran tiukka kiinnitys kotelon sisään ei ole niin itsestään selvää kuin voisi luulla. GEWA Air -sarjassa GEWA:n kehittämä ja patentoitu jousitus yhdessä kahdeksan lisäkiinnitystyynyn kanssa varmistavat turvallisen pidon ja mahdollistaa erilaisia ​​asetuksia sekä konsertti- että akustisille kitaroille. Tämä on ainoa tapa estää arvokasta instrumenttia vahingoittumasta kuljetuksen aikana.


On tuskin mainitsemisen arvoista, että kotelo on erittäin ylellinen ja harkitusti kaikilta osin varusteltu. Kahvat, jalat, lukot ja sisävarusteet ovat huippuluokkaa ja korostavat kotelon erinomaisuutta joka suhteessa.


On sanomattakin selvää, että kaikki GEWA Air -sarjan kotelot eivät ole vain kehitetty Saksassa, vaan ne valmistetaan myös kokonaan GEWA:n omassa kotelotehtaassa Vogtlandissa. Ei ole turhaan, että ne kantavat "Made In Germany" -nimikettä.


Luota premium-instrumenttisi vain parhaalle suojalle – GEWA Airille.

Tuotteet

Masterpieces de Luxe

GEWA Masterpiece De Luxe -sarjan erittäin kevyet kitarakotelot ovat kotelovalmistuksen mestariteoksia ja ne on tehty premium-luokan soittimille.


Erittäin tukeva 100 % Carbon valmistettu kuori takaa korkeimman turvallisuustason myös ympäristön lämpötilan vaihteluissa.


Valmistusta varten hiilikuitumatot (Carbon) liotetaan hartsissa ja paistetaan erityisjärjestelyssä muotissa paineen ja lämmön alaisena. Kovettumisen jälkeen tuloksena on kaikin puolin poikkeuksellisen kestävä kuori, jolla on maksimaalinen vääntölujuus minimipainolla, hyvät eristysominaisuudet ja äärimmäinen pistosuoja.


Yksinkertainen, tyylikäs ulkoasu heijastaa tätä ensiluokkaista väitettä kaikilta osin, ja sitä täydentävät mustat lukot ja varusteet. Keskilukko estää kotelon luvattoman avaamisen numeroyhdistelmällä.


Sisustus on vuorattu korkealaatuisella mustalla samettivuorella, ja siinä on tilava kannellinen tarvikelokero.


Käsin ommeltu aito nahkakahva ja pehmustetut, irrotettavat reppuolkaimet, joiden karabiinit on lisäksi suojattu vahingossa avautumiselta turvahihnoilla, varmistavat mukavan käsittelyn.


Jalat, joilla kotelo voidaan sijoittaa vakaasti eri asentoihin, ovat erittäin käytännölliset.


Tietenkin Masterpiece De Luxe -sarjan koteloita ei kehitetty vain Saksassa, vaan ne valmistetaan myös kokonaan GEWA:n omassa kotelotehtaassa. Ei ole turhaan, että ne kantavat "Made In Germany" -nimikettä.


GEWA Masterpiece De Luxe -koteloita on saatavana konsertti- ja akustisille kitaroille.

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
GEWA Made in Germany