GEWA Guitars & Bags
Ovation Guitars
Manuel Rodríguez

Brands

Adamas kielet

Responsive Image

Logo Adamas kielet

Ovationin instrumentit, Adamas erityisesti, ovat aina olleet innovatiivisimpia kuviteltavissa olevia kitaroita.


Mutta hyvä kitara tarvitsee upeat kielet. Tämä korkea standardi tarkoitti, että Ovation-kitaroiden kehittäjät, KAMAN-yhtiön insinöörit, olivat yhä tyytymättömiä muiden valmistajien kieleihin. Edistyneitä mittausmenetelmiään käyttäen he analysoivat heikkouksiaan ja alkoivat soveltaa tätä tietoa, kun KAMAN osti National Musical String Companyn vuonna 1970, muutti sen Connecticutiin, nimesi sen uudelleen Kaman Musical String Companyksi ja kehitti siellä uudet ADAMAS-kielet.


He tarjosivat uudelle tuotteelleen merkittäviä ominaisuuksia: korkealaatuinen fosfori-pronssiseos, joka saa kielet näyttämään ja kuulostamaan "tummemmilta", yhdistelmä-paksuudet, suljetut, kiinteät kuulapäät ja erittäin tarkka valmistus.


Vuodesta 1980 - vain kymmenen vuotta kehitysprosessin alkamisen jälkeen - ADAMAS Phosphor-Bronze on kuulunut kuumimpien ammattikielien joukkoon riippumatta siitä, soitetaanko niitä Ovationilla, Adamasilla vai perinteisillä puisilla kitaroilla.


Ovation- ja Adamas-kitaroiden tehdaskieli on .012-setti 1818, nykyään modernilla, nanopinnoitetulla versiolla.

Sarjat

Nuova Coated

Nuova Coated

Historic Reissue

Historic Reissue

Nuova Coated

Nuova Coated

Historic Reissue

Historic Reissue

Nuova Coated

Legendaariset Adamas Phosphor Bronze -kielet, nyt nanopinnoitettu Nuova Coated -versio.


Erikoisseos, jossa on korkeampi kuparipitoisuus, takaa erinomaisen äänen, valtavan joustavuuden ja selkeän soinnin. Lisäksi käytetty moderni nanoplasmapinnoite varmistaa paremman äänenlaadun, mutta on tuskin havaittavissa ultraohuen luonteensa vuoksi. Lämmin, täyteläinen ja maanläheinen sävy puhuu puolestaan.


Myös ydinlanka on pinnoitettu. Tämä tarkoittaa, että kieli on täysin suojattu hieltä, mikä lupaa lisää pitkäikäisyyttä.


Kiinteän messinkisen kuulapään ansiosta, Adama's Nuova Coated kuulostaa paljon täyteläisemältä kuin perinteiset kielet. Yhdistelmä-paksuuksien, Composite Gauging, ansiosta ne sopivat ihanteellisesti nopeaan soittoon, mutta ne säilyttävät täyteläisen äänen, jota korkealaatuiselta akustiselta instrumentilta odotetaan.


Nuova Coated RC -versiot käyttävät pyöreää ydinlankaa kuusikulmaisen sijaan. Tämän seurauksena käämi on täysin kosketuksissa ydinlangan kanssa, mikä luo pidemmän kestävyyden ja tasapainoisemman soundin, täynnä yläsäveliä.

Pienempi kielen jännite samalla lankapaksuudella yhdistettynä huipputekniseen pinnoitteeseen tekee siitä erittäin mukavan soittaa.


Adamas Historic Reissue -sarja sisältää kielet (sähkö)akustisille kitaroille ja bassoille sekä mandoliinille.

Tuotteet

Historic Reissue

Legendaariset Adamas Phosphor Bronze -kielet, jotka on nyt entisöity historiallisena uusintajulkaisuna, Historic Reissue, vuoden 1980 alkuperäisiin vaatimuksiin.


Niitä on pitkään pidetty akustisten kitaroiden huippuluokan standardina.

Erikoiseos, jossa on korkeampi kuparipitoisuus, takaa erinomaisen äänen, valtavan joustavuuden ja selkeän soinnin. Umpinaisen messinkikuulapään tukevasti paikoillaan pitämänä ne kuulostavat paljon täyteläisemmiltä kuin perinteiset kielet.


Yhdistelmä-paksuus, Composite Gauging, tekee niistä ihanteellisia nopeaan soittoon säilyttäen samalla rikkaan, täyteläisen äänen, jota korkealaatuiselta akustiselta instrumentilta odotetaan.


Historic Reissue RC -versiot käyttävät pyöreää ydinlankaa kuusikulmaisen sijaan. Tämän seurauksena käämi on täysin kosketuksissa ydinlangan kanssa, mikä luo pidemmän kestävyyden ja tasapainoisemman soundin runsailla yläsävelillä.

Pienempi kielen jännite samalla punoksen paksuudella parantaa soittotuntumaa ja tekee siitä erittäin mukavan.


Adamas Historic Reissue -sarja sisältää kielet (sähkö)akustisille kitaroille ja bassoille sekä mandoliinille.

Tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet

Näytä kaikki tämän merkin tuotteet
Responsive image Responsive image
Adamas