Brands

GEWA Made in Germany

Responsive Image

Logo GEWA Made in Germany

In de kern draait het om kwaliteit.

Om altijd en zonder compromissen aan deze eis te kunnen voldoen, ontwikkelen en produceren wij de GEWA Made in Germany koffers in eigen huis. In Duitsland. In de Saksische "Musicon Valley".

De topklasse van onze koffers, die voornamelijk gericht zijn op professionele muzikanten, worden ter plaatse ontworpen en ontwikkeld door onze deskundige teams en vervaardigd door gekwalificeerde specialisten. In ons geval worden de modernste fabricagemethoden gecombineerd met traditioneel vakmanschap op het hoogste niveau.

Zorgvuldige selectie van materialen en de spreekwoordelijke onverwoestbaarheid van onze koffers hebben ons door de jaren heen een uitstekende reputatie opgeleverd bij de toonaangevende muzikanten van het betreffende tijdperk. Een GEWA koffer vergezelt u en uw instrument een leven lang. Waar uw pad u ook brengt, u kunt altijd vertrouwen op onze koffers, want ook uw instrument is belangrijk voor ons.

Bij GEWA Made in Germany wordt traditie het heden.

Series

Air

Air

Masterpieces de Luxe

Masterpieces de Luxe

Air

Air

Masterpieces de Luxe

Masterpieces de Luxe

Air

De GEWA AIR serie bevat de beste ideeën, ontwikkelingen en innovaties uit tientallen jaren ervaring in de fabricage van koffers.

Elke koffer is een meesterwerk van technische kunst en tegelijkertijd een mooi design object.


Drie essentiële punten maken de GEWA Air gitaarkoffer zo uniek:

- Het bijzondere karakter van de schaal (GEWA Air Shell Technology).

- Het feit dat het net zo geschikt is voor akoestische gitaar als voor klassieke gitaar.

- De wereldwijd unieke en gepatenteerde bevestiging met het GEWA gevoerde ophangsysteem.


GEWA Air Shell Technology beschrijft de gepatenteerde constructie van de stijlvolle hoogglans thermoplastische behuizing. Het garandeert een enorm hoge weerstand tegen breuk, omdat schokken worden opgevangen door lichte vervorming, net als bij auto's. Naast deze stabiliteit zorgt het speciale fabricageproces voor een zeer effectieve isolatie tegen temperatuurschommelingen en weersinvloeden.


Dat de gitaar stevig in de koffer zit, is niet zo vanzelfsprekend als je zou denken met veel producten op de markt . In de GEWA Air serie zorgt het gepatenteerde gevoerde ophangsysteem van GEWA, in combinatie met acht extra fixatie pads, voor een veilige grip en maakt verschillende instellingen voor zowel klassieke als akoestische gitaren mogelijk. Dit is de enige manier om te voorkomen dat het waardevolle instrument tijdens het transport beschadigd raakt.


Het is nauwelijks de moeite waard om te vermelden dat de koffer uiterst luxe is en op alle gebieden doordacht is uitgerust. Handgrepen, pootjes, sloten en binnen inrichting zijn hoogwaardig en onderstrepen in alle opzichten de uitmuntendheid van de koffer.


Vanzelfsprekend worden alle koffers van de GEWA Air serie niet alleen in Duitsland ontwikkeld, maar ook volledig in GEWA's eigen koffer fabriek in de regio Vogtland geproduceerd. Niet voor niets dragen ze het label "Made In Germany".


Vertrouw uw eersteklas instrument alleen toe aan de beste bescherming - GEWA Air

Producten

Masterpieces de Luxe

De ultralichte gitaarkoffers uit de GEWA Masterpiece De Luxe serie zijn meesterwerken van de kofferfabricage en gemaakt voor eersteklas instrumenten.


De extreem robuuste schaal van 100% carbon garandeert het hoogste niveau van veiligheid, zelfs als de omgevingstemperatuur fluctueert.


Voor de productie worden koolstofvezel matten (carbon) gedrenkt in hars en in een speciale opstelling in een mal onder druk en hitte gebakken. Na uitharding is het resultaat een schaal die in alle opzichten uitzonderlijk robuust is met maximale torsie sterkte bij minimaal gewicht, goede isolatie-eigenschappen en extreme lekbescherming.


De eenvoudige, elegante look weerspiegelt in alle opzichten deze eersteklas standaard en wordt afgerond door zwarte sloten en beslag. De middelste vergrendeling voorkomt het onbevoegd openen van de koffer door middel van een cijfercombinatie.


Het interieur is gevoerd met een premium zwart fluwelen voering en beschikt over een ruim accessoire vak met deksel.


Het met de hand genaaide handvat van echt leer en de gevoerde, afneembare rugzakriemen, waarvan de karabijnhaken extra beschermd zijn tegen onbedoeld openen met veiligheidsriemen, zorgen voor een comfortabele bediening.


De voetjes, waarmee de koffer stabiel in verschillende standen kan worden gezet, zijn uiterst praktisch.


Uiteraard zijn de koffers van de Masterpiece De Luxe serie niet alleen in Duitsland ontwikkeld, maar ook geheel in de eigen GEWA fabriek vervaardigd. Niet voor niets dragen ze de titel "Made In Germany".


GEWA Masterpiece De Luxe koffers zijn beschikbaar voor klassieke- en akoestische gitaren.

Producten

Toon alle producten van het merk

Toon alle producten van het merk
Responsive image Responsive image
GEWA Made in Germany